COLEGIUL DE STIINTE "GRIGORE ANTIPA" BRASOV

Director: Alexandrescu Dana; Tip unitate: Liceu Teoretic ; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 1180950; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul de Ştiinţe "Grigore Antipa" Braşov, situat pe str. Aurelian nr.2, a fost înfiinţat în anul 1974 ca Grup Şcolar Sanitar, funcţionând atât cu clase de liceu cât si cu clase postliceale, acestea din urmă fiind desfiintate în anul 1979. Începând cu anul 1990 s-a reînfiinţat Şcoala Postliceală Sanitară. Din anul 1991 liceul a devenit teoretic cu profil real având specializările: matematică fizică, fizică-chimie si chimie-biologie. Având în vedere noile tendinte ale reformei învătământului românesc începând cu anul scolar 1999-2000 profilul liceului s-a diversificat prin introducerea unei noi specializări în domeniul ecologiei, fapt care a determinat modificarea denumirii şcolii în Liceul "Grigore Antipa". Drept recunoaştere a calităţii educaţiei oferite de această instituţie, din anul 2008 unitatea şcolară poartă numele de Colegiul de Ştiinţe "Grigore...

Informaţii admitere 2014

Reţine Specializare (Calificare) Cod Nr. locuri Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2014
Rromi R. Moldova
Matematica-Informatica 100 28 - - Teoretica Real - Limba romana - 8.33
Stiinte ale Naturii 101 56 - - Teoretica Real - Limba romana - 8.28
Protectia mediului 102 28 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba romana - 7.97

Date de contact

Judeţ
Brasov
Localitate
Brasov
Adresa poştală
Str. Aurelian, nr. 2
Cod poştal
500327
Telefon
0268-326746
Fax
0268-333817
E-mail
lgabv@yahoo.com
Site
www.csantipa.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.