Admitere Liceu Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?
Septembrie 09, 2010, 11:32:49 pm
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăţi: Au fost publicate rezultatele la repartizarea computerizata pentru admiterea la liceu!

+  Forumul Admitere Liceu – totul despre admiterea din 2010
|-+  Despre site
| |-+  Anunturile Admitereliceu.ro
| | |-+  Bun venit pe forumul AdmitereLiceu.ro!
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Trimite acest subiect Imprimă
Sondaj
Întrebare: de ce vrei sa urmezi o facultate???
pentru ca asa vreau
pentru ca imi va oferi un viitor  mai bun
pentru ca asa vor parintii
eu nu vreau este inutila
nu stiu
pt ca viata este o lupta in care nestiinta poate fi fatala

Ajutor Subiect: Bun venit pe forumul AdmitereLiceu.ro!  (Citit de 2400 ori)
webmaster
Administrator
Începător

Vezi Profilul
« : Iulie 04, 2009, 07:04:26 pm »

Bine ai venit pe forum! Aici poţi discuta despre desfăşurarea şi rezultatele repartizării computerizate şi poţi face cunoştinţă cu viitorii colegi şi profesori.

Dacă doreşti să vorbeşti despre un liceu anume, caută-l în secţiunea dedicată judeţului în care se află. Nu-l găseşti? Fii tu cel care deschide discuţia! Noi îi vom invita pe profesori să spună mai multe despre locul în care predau.

AdmitereLiceu.ro este un proiect susţinut de comunitatea cadrelor didactice.
Memorat
Rotari Mihai
Începător
*

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Iunie 13, 2010, 09:07:50 am »

Buna Ziua , Ma numesc Mihai sunt din Republica Moldova , si vreau sa-mi fac studii in Romania , Liceul cu Program Sportiv "Iolanda Balas Soter" din buzau , cum pot afla detalii la admiterea in liceu ?
Memorat
Doca Victor-Silviu
Începător
*

« Răspunde #2 : Iunie 14, 2010, 10:03:28 am »

Buna Ziua , Ma numesc Mihai sunt din Republica Moldova , si vreau sa-mi fac studii in Romania , Liceul cu Program Sportiv "Iolanda Balas Soter" din buzau , cum pot afla detalii la admiterea in liceu ?

Cred ca cel mai bine este sa iei legatura cu Inspectoratul Scolar Judetean Buzau. Sigur iti vor da detalii suplimentare. Eu asa iti recomand. Si la mine, in Ghidul meu de admitere (pentru Constanta) scrie ca "Elevii din alte judete care opteaza pentru o unitate de invatamant din Judetul Constanta se vor inscrie la centrul special de inscriere organizat la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta." (nefiiind cazul meu, eu sunt din Constanta si raman aici  Zâmbet) Probabil e la fel si in Buzau. Dar tu esti din alta tara, nu din alt judet. Asa ca nu stiu ce sa spun. Dar intreaba totusi la Inspectoratul Scolar Judetean Buzau. Site: http://www.isjbz.ro/ . Ma bucur ca te-am ajutat!
Memorat
gohoreanu teodora
Începător
*

« Răspunde #3 : Iunie 28, 2010, 10:45:18 am »

buna! multumesc de primire...
Memorat
Hincu Dana-Georgiana
Începător
*

« Răspunde #4 : Iunie 28, 2010, 08:15:58 pm »

bine ai venit Rânjet Rânjet
Memorat
Pagini: [1] Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!