Fişa înscriere liceu 2015

Parcurge paşii următori pentru a completa fişa de înscriere la liceu. Poţi completa integral sau la alegerea ta oricare dintre cei 5 paşi. În final, toate datele completate de tine se vor regăsi într-o fişă identică celei cu care te vei înscrie la liceu, pe care o vei putea vizualiza şi printa. Datele completate de tine vor fi reţinute atâta timp cât eşti pe site. Dacă doreşti ca acestea să fie reţinute chiar dacă nu termini de completat fişa, este necesar să te înregistrezi pe site.

Date personale

Completează datele personale care se vor regăsi în final în fişă. Dacă te-ai înregistrat deja, datele de mai jos sunt cele pe care le-ai trecut în formularul de înregistrare, dar le-ai completat. Le poţi modifica acum, dacă doreşti.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.